Bij de opening van de Scientology Kerk van Inglewood, sprak Eerwaarde Cecil “Chip” Murray, gepensioneerd hoofd van de Eerste Afrikaanse Bisschoppelijke Methodistenkerk in Los Angeles en nu Hoogleraar Godsdienstwetenschappen aan de Universiteit van Zuidelijk Californië, zijn hoogste respect uit voor de Grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard en voor de Scientology Kerk: “Mijn vrienden, deze nieuwe Kerk is een kans om verandering teweeg te brengen. Ik moedig jullie aan, de gemeenschap, om er volledig gebruik van te maken. L. Ron Hubbard was een genie van een man die kon zeggen: ‘Hier is het probleem, hier is de oplossing, en hier zijn de details over hoe je die oplossing bereikt’. Wel, hier is een herenhuis dat door L. Ron Hubbard is gebouwd.

Hij is een architect van de ziel en een ontwerper van dromen. Onze uitdaging is om gebruik te maken van wat we hebben ontvangen. Ik ben erg dankbaar voor wat jullie vandaag aan ons hebben gegeven. God zegene jullie.”

VIDEO TRANSCRIPTIE:

Ik heb het genoegen gehad om drie decennia lang met vele leden van de Kerk samen te werken. En dus weet ik dat er eindelijk mensen zijn met voldoende toewijding, voldoende lef en voldoende standvastigheid om door te zetten en deze stad en wereld tot een betere plek te maken. We hebben een nieuwe wereld nodig.

Om dit te bereiken is er een nieuwe mentaliteit nodig. De nieuwe wereld heeft geen plaats voor mensen die beperkt zijn in hun mentaliteit, maar moet die mentaliteit bevrijden. De nieuwe wereld moet geen wereld van de consument worden, diegenen die wonen in wat er is gebouwd, maar van productieve mensen, diegenen die de dingen creëren die er niet waren. De Scientology Kerk en jullie acties maken werkelijk een betere wereld mogelijk.

Ik heb geobserveerd dat het grote succes van Scientology in grote mate te danken is aan dit: het behandelt de hele persoon. Het pakt dingen holistisch aan. Het is niet opgedeeld. Het gaat met de totaliteit van de menselijke ervaring om, om vrij te worden voor het beste van jezelf. Om vrij te zijn is om vrij te zijn voor onderwijs, om vrij te zijn om op het werk getraind te worden. Het is om vrij te zijn van de negativiteit die de overhand in je leven heeft. Het is om vrij voor alles te zijn. De nieuwe jij.

Mijn vrienden, deze nieuwe Kerk is een kans om verandering teweeg te brengen. Ik moedig jullie aan, de gemeenschap, om er volledig gebruik van te maken. De dichter doet constant beroep op jullie en mij, met: “Bouw u meer statige herenhuizen, o mijn ziel”. Wel, hier is een herenhuis dat door L. Ron Hubbard is gebouwd. Hij is een architect van de ziel en een ontwerper van dromen. Onze uitdaging is om gebruik te maken van wat we hebben ontvangen. En ik ben erg dankbaar voor wat jullie vandaag aan ons hebben gegeven.

God zegene jullie. En denk eraan dat de beste manier om je dromen waar te maken, is om wakker te worden.

DOWNLOAD HET WITBOEK