Bij het beschrijven van zijn eigen persoonlijke ervaringen met de hulp die de Scientology Kerk biedt, prees Eerwaarde Youngblood de leer van L. Ron Hubbard als het ontsteken van het licht van kennis. Hij verwelkomde de nieuwe Scientology Kerk van Harlem “als een baken van licht, een toren van hoop in deze turbulente tijden”, en voegde daaraan toe: “Moge het een machtig lichtbaken zijn voor de mensen van Harlem en de mensen van elke wijk van onze geliefde stad”.

VIDEO TRANSCRIPTIE:

Zoals we zeggen, Gods wegen zijn inderdaad ondoorgrondelijk. Zijn wil wordt niet altijd gevonden in de razernij van een aardbeving, maar ook in de stilte en rust. Er was een tijd toen ik, de belangrijkste zorgverlener van mijn gemeente, opeens zelf heel erg hard hulp nodig had.

De zorgverlener had zelf wat zorg nodig en zelden of nooit zijn degenen waarvoor gezorgd is, bereid of in staat om de zorg die zij kregen te herinvesteren. Broeders en zusters, mijn kracht was zwak, mijn licht was gedimd en mijn lasten overweldigden me.

Op een dag werd ik benaderd door een aantal van mijn parochianen die scientoloog zijn. Op een zorgzame en overtuigende manier suggereerden ze dat ik op zijn minst voor mezelf – niet door naar geruchten te luisteren – maar zelf de technologieën van L. Ron Hubbard moest onderzoeken.

Ik deed het Reinigingsprogramma. Ik kreeg Dianetics auditing en ik bestudeerde cursussen waardoor ik mijn verleden confronteerde: zowel dingen die mij zijn aangedaan als dingen die ik gedaan had. En mensen begonnen de gloed in me op te merken, de gloed in me KWAM WEER TERUG!

En dan komt die vraag. Ken je die vraag? “Waar ben je mee bezig? Je ziet er zo goed uit. Zo vredig.”

En ik zou vandaag tekortschieten om niet te eren wie ere toekomt – mijn moeder leerde me dat: “Wees groot genoeg om te eren wie ere toekomt”. En mijn getuigenis vandaag is dat de technologie van de Scientology Kerk van L. Ron Hubbard, mij uit wat spul heeft gehaald dat uitermate in de knoop was geraakt.

De technologie hielp me alleen al door een naam te geven aan wat van die demonen – zoals engrammen! En er is me geleerd dat het benoemen van de demonen de allereerste stap is, dat wil zeggen, totdat je Clear bent... “De wereld ziet er beter uit wanneer je eigen licht straalt...” En jullie, de Scientology Kerk, zijn vandaag in Harlem een stralend licht.

De technologie van L. Ron Hubbard promoot een fundamenteel soort onderwijs. Zie je, hij begreep de waarde van het spreken in de taal van het volk.

Net zoals de Bijbel die ik bestudeer en lees en uit predik, zegt: “gewone mensen hoorden hem graag”. En Ron schreef zo dat wij het allemaal zouden kunnen begrijpen.

Zijn leer doet het licht van kennis toenemen en als je doorgaat, neemt je wattage als individu gestaag toe, tot je uiteindelijk meer waarheid in de wereld ziet dan voorheen.

Dus ja, ik ben een christen en ik dank God voor deze dag op deze gelegenheid, voor deze technologie die de nalatenschap is van L. Ron Hubbard en die er voor de mensen is. Ja! God zij dank voor het leven en de geest en de nalatenschap van L. Ron Hubbard.

Onze geschriften zeggen: “Gaat heen, de wereld in”. En de Scientology broeders en zusters daarbuiten nemen hun werk ongelofelijk serieus. Scientologen helpen mensen van wie zij het gezicht nog nooit hebben gezien, wie zij nooit in de ogen zullen kijken en van wie zij de namen nooit zullen weten.

En wanneer er een verschil wordt gemaakt, dan zijn dat vleesgeworden woorden, het zijn niet langer loze uitlatingen. Dan en alleen dan, is opleving een realiteit en niet alleen een mogelijkheid.

En dus, bij deze gelegenheid, bij deze droom die vandaag is gerealiseerd, verrijst deze Ideale Scientology Kerk en Gemeenschapscentrum als een baken van licht, een toren van hoop in deze turbulente tijden. Deze dag doet denken aan de analogie van het zaadje.

Want als je het water geeft en het in de juiste grond plaatst, kijk wat er dan uit voortkomt. Dus ziedaar de Ideale Org die voor ons tot bloei is gekomen. Moge het een machtig lichtbaken zijn voor de mensen van Harlem en de mensen van elke wijk van onze geliefde stad!

Hartelijk dank en hartelijk dank aan L. Ron Hubbard.

DOWNLOAD HET WITBOEK